Index of: /staff/serdar.susever/

File Name  ↓ File Size  ↓ Date  ↓ 
Parent directory/--
ınfluenza_67.pptx 3M2016-Sep-11 17:09
HSV retroviridae_68.ppt 5M2016-Sep-11 17:09
HSV retroviridae [Uyumluluk Modu]_195.pdf 7M2016-Sep-11 17:09
CV_TURKISH_23.pdf 192K2016-Sep-11 17:09
CV_TURKISH_194.pdf 192K2016-Sep-11 17:09
9Tahıl ve ürünleri [Uyumluluk Modu]_75.pdf 2M2016-Sep-11 17:09
9Staphylococci [Uyumluluk Modu]_110.pdf 829K2016-Sep-11 17:09
9-1Spiroket [Uyumluluk Modu]_40.pdf 7M2016-Sep-11 17:09
9-1Spiroket [Uyumluluk Modu]_193.pdf 7M2016-Sep-11 17:08
9 meyve suları ve konsatrlerinin analizi_96.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
9 Introduction to Pathogenic Bacteriology [Uyumluluk Modu]_50.pdf 300K2016-Sep-11 17:08
9 Introduction to Pathogenic Bacteriology [Uyumluluk Modu]_192.pdf 300K2016-Sep-11 17:08
9 ANAEROPLAR [Uyumluluk Modu]_191.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
9 ANAEROPLAR 1 [Uyumluluk Modu]_190.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
8Sebze ve meyvelerin bozulmas_189.pdf 8M2016-Sep-11 17:08
8 konservelerin mikrobiyolojisi_188.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
8 TBC ve tıbbi önemi olan gram negatif çomaklar [Uyumluluk Modu]_30.pdf 7M2016-Sep-11 17:08
8 peynirde gıda guvenligi [Uyumluluk Modu]_19.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
8 antimicrobial therapy [Uyumluluk Modu]_187.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
7SÜt ve ürünleri_74.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
7-8 biyoteknoloji [Uyumluluk Modu] [Onarılmış]_6.pdf 8M2016-Sep-11 17:08
7 balık ve balıkcılık urunlerin_95.pdf 495K2016-Sep-11 17:08
7 antimicrobial test [Uyumluluk Modu]_49.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
7 antimicrobial test [Uyumluluk Modu]_186.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
6introductionhaccpCleaning-and-Disinfectio [Uyumluluk Modu]_109.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
6 gram pozitif BAKTERİLER [Uyumluluk Modu]_29.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
6 ekmek üretim tebligatı [Uyumluluk Modu]_18.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
6 Genel Laboratuvar güvenliği [Uyumluluk Modu]_21.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
6 Besinlerin fermentasyonu [Uyumluluk Modu]_5.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
6 Besin Zehirlenmeleri_185.pdf 233K2016-Sep-11 17:08
5protein analizinde westerblot elıza_94.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
5food microbiology lecture 5 [Uyumluluk Modu]_108.pdf 548K2016-Sep-11 17:08
5Besinlerin fermentasyonu_73.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
5Besinlerin fermentasyonu_184.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
5 metabolomik [Uyumluluk Modu]_93.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
5 metabolomik [Uyumluluk Modu]_183.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
5 antibiyotikler [Uyumluluk Modu]_28.pdf 5M2016-Sep-11 17:08
5 antibiyotikler [Uyumluluk Modu]_182.pdf 5M2016-Sep-11 17:08
5 Biyojen aminler [Uyumluluk Modu]_4.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
5 AB GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI [Uyumluluk Modu]_17.pdf 204K2016-Sep-11 17:08
4food microbiology lecture 4 [Uyumluluk Modu]_107.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
4Biyojen aminler_72.pdf 782K2016-Sep-11 17:08
4Biyojen aminler_181.pdf 782K2016-Sep-11 17:08
4 strelization and disinfection [Uyumluluk Modu]_48.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
4 strelization and disinfection [Uyumluluk Modu]_180.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
4 kursun2_178.pdf 725K2016-Sep-11 17:08
4 endüstriyel mikrobiyoloji_3.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
4 Sterilizasyon Dezenfeksiyon ve Antisepsi el yıkama [Uyumluluk Modu]_37.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
4 Sterilizasyon Dezenfeksiyon Antisepsi_27.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
4 Sterilizasyon Dezenfeksiyon Antisepsi_179.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
4 Saglikli Gida [Uyumluluk Modu]_16.pdf 645K2016-Sep-11 17:08
3İndikatör- çapraz bulaşma_71.pdf 528K2016-Sep-11 17:08
3gidakatkimaddeleri_92.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
3gidakatkimaddeleri_177.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
3Indicators-in-Food-Microbiology [Uyumluluk Modu]_106.pdf 945K2016-Sep-11 17:08
32 The Complement system [Uyumluluk Modu]_63.pdf 632K2016-Sep-11 17:08
32 The Complement system [Uyumluluk Modu]_176.pdf 632K2016-Sep-11 17:08
31 MHC (3)j [Uyumluluk Modu]_175.pdf 5M2016-Sep-11 17:08
3 practice [Uyumluluk Modu]_66.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
3 practice [Uyumluluk Modu]_174.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
3 endüstriyel mikrobiyoloji [Uyumluluk Modu]_2.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
3 TARLADAN ÇATALA GIDA GÜVENLİĞİ UZMANI EĞİTİM PROGRAMI [Uyumluluk Modu]_15.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
3 MİKROORGANİZMALAR ARASINDAKİ İLİŞKİLER VE VİRULANS FAKTÖRLERİ [Uyumluluk Modu]_26.pdf 6M2016-Sep-11 17:08
3 culture methods [Uyumluluk Modu]_173.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
2food lecturere [Uyumluluk Modu]_105.pdf 176K2016-Sep-11 17:08
2GIDA GÜVENLİĞİ_91.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
2BESINSANITASYONU_70.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
2BESINSANITASYONU_172.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
29 intoksikasyon [Uyumluluk Modu]_90.pdf 610K2016-Sep-11 17:08
29 intoksikasyon [Uyumluluk Modu]_170.pdf 610K2016-Sep-11 17:08
29 Molekuler ders [Uyumluluk Modu]_44.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
29 Molekuler ders [Uyumluluk Modu]_171.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
29 Immunogen, antigen, epitope, hapten [Uyumluluk Modu]_62.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
29 Immunogen, antigen, epitope, hapten [Uyumluluk Modu]_169.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
29 HASTANE ENFEKSIYONU Nosokomial Enfeksiyon H [Uyumluluk Modu]_168.pdf 862K2016-Sep-11 17:08
28probiyotik [Uyumluluk Modu]_167.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
28 Antibodies [Uyumluluk Modu]_61.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
28 Antibodies [Uyumluluk Modu]_166.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
27Giardia crytosporidium [Uyumluluk Modu]_165.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
26toxoplasma-gondii [Uyumluluk Modu]_164.pdf 134K2016-Sep-11 17:08
26 kompleman sistemi ve inflamasyon otoantikorlar [Uyumluluk Modu]_41.pdf 5M2016-Sep-11 17:08
26 kompleman sistemi ve inflamasyon otoantikorlar [Uyumluluk Modu]_161.pdf 5M2016-Sep-11 17:08
26 kompleman sistemi ve inflamasyon [Uyumluluk Modu]_162.pdf 5M2016-Sep-11 17:08
26 Trypanosomiasis_60.pdf 6M2016-Sep-11 17:08
26 Trypanosomiasis_163.pdf 6M2016-Sep-11 17:08
25mikotoksinler [Uyumluluk Modu]_89.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
25mikotoksinler [Uyumluluk Modu]_160.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
24 antijenler [Uyumluluk Modu]_158.pdf 807K2016-Sep-11 17:08
24 Measles, Mumps &Rubella [Uyumluluk Modu]_59.pdf 588K2016-Sep-11 17:08
24 Measles, Mumps &Rubella [Uyumluluk Modu]_159.pdf 588K2016-Sep-11 17:08
23probiyotic [Uyumluluk Modu]_115.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
23gıda ile bulaşan virüsler 2 [Uyumluluk Modu]_88.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
23 antikorlar [Uyumluluk Modu]_156.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
23 RNAVIRUSESsssss [Uyumluluk Modu]_157.pdf 6M2016-Sep-11 17:08
22Mycotoxins [Uyumluluk Modu]_116.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
22HEPATİT A ve E VİRUSLARI [Uyumluluk Modu]_87.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
21Yersinia [Uyumluluk Modu]_155.pdf 614K2016-Sep-11 17:08
21Toxoplasmagondiigiardia [Uyumluluk Modu]_118.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
21Toxoplasmagondiigiardia [Uyumluluk Modu]_117.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
21-1ARTROPODLAR [Uyumluluk Modu]_154.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
21 Trematodlar , sestodlar ve sıtma [Uyumluluk Modu]_45.pdf 6M2016-Sep-11 17:08
21 Morphology and physiology of viruses [Uyumluluk Modu]_58.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
21 Morphology and physiology of viruses [Uyumluluk Modu]_153.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
20entemoeba [Uyumluluk Modu]_119.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
20Vibrio [Uyumluluk Modu]_86.pdf 185K2016-Sep-11 17:08
20Vibrio [Uyumluluk Modu]_152.pdf 185K2016-Sep-11 17:08
20 Opportunistic Mycoses [Uyumluluk Modu]_151.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
2 pratice [Uyumluluk Modu]_65.pdf 836K2016-Sep-11 17:08
2 pratice [Uyumluluk Modu]_150.pdf 836K2016-Sep-11 17:08
2 endüstriyel mikrobiyoloji [Uyumluluk Modu]_1.pdf 5M2016-Sep-11 17:08
2 Mikroorganizmaların Üreme Özellikleri ve Boyalar [Uyumluluk Modu]_39.pdf 6M2016-Sep-11 17:08
2 Mikroorganizmaların Üreme Özellikleri ve Boyalar [Uyumluluk Modu]_25.pdf 6M2016-Sep-11 17:08
2 gıda ve temel işlemler [Uyumluluk Modu]_20.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
2 general micro [Uyumluluk Modu]_47.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
2 general micro [Uyumluluk Modu]_149.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
1gıda mikrobiyoloji giriş_69.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
1besiyerleri dersi_147.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
1MIKRO~1_148.PDF 5M2016-Sep-11 17:08
1FOOD MICROBIOLOGY ıntro [Uyumluluk Modu]_104.pdf 613K2016-Sep-11 17:08
1FOOD MICROBIOLOGY ıntro [Uyumluluk Modu]_103.pdf 613K2016-Sep-11 17:08
19Cryptosporidium cyclosporum trichinella [Uyumluluk Modu]_120.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
19Campylobacter [Uyumluluk Modu]_85.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
19Campylobacter [Uyumluluk Modu]_146.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
19 protozoonlar_145.pdf 8M2016-Sep-11 17:08
19 Dimorphic Fungi [Uyumluluk Modu]_57.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
19 Dimorphic Fungi [Uyumluluk Modu]_144.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
18 Botulismus Zehirlenmeleri [Uyumluluk Modu]_84.pdf 442K2016-Sep-11 17:08
18 Botulismus Zehirlenmeleri [Uyumluluk Modu]_83.pdf 442K2016-Sep-11 17:08
18 Botulismus Zehirlenmeleri [Uyumluluk Modu]_143.pdf 442K2016-Sep-11 17:08
18 Blastomycosis [Uyumluluk Modu]_56.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
18 Blastomycosis [Uyumluluk Modu]_142.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
17listeria bacillus cereus_82.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
17listeria bacillus cereus_141.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
17 paramyxovırıdae ORTHOMYXOVIRIDAE [Uyumluluk Modu]_42.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
17 mikotoksijenik küfler [Uyumluluk Modu]_12.pdf 847K2016-Sep-11 17:08
17 Superficial and Cutaneous Mycoses [Uyumluluk Modu]_140.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
16Fungi [Uyumluluk Modu]_55.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
16Fungi [Uyumluluk Modu]_139.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
16EHEC [Uyumluluk Modu]_81.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
16EHEC [Uyumluluk Modu]_138.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
16 HSV retroviridae [Uyumluluk Modu]_38.pdf 7M2016-Sep-11 17:08
16 HSV retroviridae [Uyumluluk Modu]_36.pdf 7M2016-Sep-11 17:08
16 HSV retroviridae [Uyumluluk Modu]_137.pdf 7M2016-Sep-11 17:08
15brusella [Uyumluluk Modu]_80.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
15brusella [Uyumluluk Modu]_136.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
15 virulerin tanısı_102.pdf 205K2016-Sep-11 17:08
15 rickettsia (2) [Uyumluluk Modu]_135.pdf 251K2016-Sep-11 17:08
15 HEPATİTLER [Uyumluluk Modu]_35.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
15 ET ve Et ürünleri [Uyumluluk Modu]_13.pdf 907K2016-Sep-11 17:08
14Salmonella SHİGELLA [Uyumluluk Modu]_79.pdf 267K2016-Sep-11 17:08
14Clostrdia [Uyumluluk Modu]_114.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
14 su analizi_133.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
14 su analizi_101.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
14 probiyotik [Uyumluluk Modu]_11.pdf 732K2016-Sep-11 17:08
14 The Anaerobes_54.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
14 The Anaerobes_134.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
14 Virusların sınıflandırılması yapısı ve çoğalması [Uyumluluk Modu]_34.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
13stafilokok legionella mycolplasma [Uyumluluk Modu]_132.pdf 12M2016-Sep-11 17:08
13bacillus campy [Uyumluluk Modu]_113.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
13bacillus campy [Uyumluluk Modu]_112.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
13 kolonkromatografisi_99.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
13 kolonkromatografisi_130.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
13 Mycobacterium [Uyumluluk Modu]_131.pdf 15M2016-Sep-11 17:08
13 Et,tavuk, bal¦-k [Uyumluluk Modu]_10.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
13 Diğer Fırsatçı Mantar İnfeksiyonları ve antifungaller [Uyumluluk Modu]_33.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
12gida zehirlenmeleri [Uyumluluk Modu]_78.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
12gida zehirlenmeleri [Uyumluluk Modu]_129.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
12 süt işletmelerinde [Uyumluluk Modu]_9.pdf 414K2016-Sep-11 17:08
12 dna dizi analizi yöntemleri_98.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
12 dna dizi analizi yöntemleri_100.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
12 LegionellaBordetellaHaemophilus2009 [Uyumluluk Modu]_53.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
12 LegionellaBordetellaHaemophilus2009 [Uyumluluk Modu]_128.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
12 Dermatofitler [Uyumluluk Modu]_127.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
11Brucellosis [Uyumluluk Modu]_111.pdf 817K2016-Sep-11 17:08
11Besinleri Saklama yönt mikrobiyal sayı [Uyumluluk Modu]_77.pdf 227K2016-Sep-11 17:08
11 gram negative rod cocci [Uyumluluk Modu]_52.pdf 876K2016-Sep-11 17:08
11 gram negative rod cocci [Uyumluluk Modu]_124.pdf 876K2016-Sep-11 17:08
11 SU-ÜRÜNLERİNDE-GIDA-GÜVENLİĞİ [Uyumluluk Modu]_8.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
11 MAYALAR [Uyumluluk Modu]_32.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
11 MAYALAR [Uyumluluk Modu]_126.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
11 HPLC_97.pdf 395K2016-Sep-11 17:08
11 HPLC_125.pdf 395K2016-Sep-11 17:08
10suyla bulaşan inf_76.pdf 254K2016-Sep-11 17:08
10 mantarların sınıflandırlması yapısı ve çoğalması [Uyumluluk Modu]_43.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
10 mantarların sınıflandırlması yapısı ve çoğalması [Uyumluluk Modu]_31.pdf 4M2016-Sep-11 17:08
10 gram positive cocci rod [Uyumluluk Modu]_51.pdf 5M2016-Sep-11 17:08
10 gram positive cocci rod [Uyumluluk Modu]_123.pdf 5M2016-Sep-11 17:08
10 su analizi [Uyumluluk Modu]_22.pdf 1M2016-Sep-11 17:08
10 metabolomik [Uyumluluk Modu]_7.pdf 2M2016-Sep-11 17:08
1-microbiology histroy [Uyumluluk Modu]_46.pdf 507K2016-Sep-11 17:08
1-microbiology histroy [Uyumluluk Modu]_122.pdf 507K2016-Sep-11 17:08
1 practice [Uyumluluk Modu]_64.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
1 practice [Uyumluluk Modu]_121.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
1 mikrobiyolojiye giriş,mikroorganizmaların yapısı ve sınıflandırılması [Uyumluluk Modu]_24.pdf 5M2016-Sep-11 17:08
1 mikrobiyolo giriş [Uyumluluk Modu]_1.pdf 3M2016-Sep-11 17:08
1 gıda güvenliği [Uyumluluk Modu]_14.pdf 931K2016-Sep-11 17:08