Parent directory/ | - | - |
26toxoplasma-gondii [Uyumluluk Modu]_164.pdf | 134K | 2016-Sep-11 17:08 |
2food lecturere [Uyumluluk Modu]_105.pdf | 176K | 2016-Sep-11 17:08 |
20Vibrio [Uyumluluk Modu]_152.pdf | 185K | 2016-Sep-11 17:08 |
20Vibrio [Uyumluluk Modu]_86.pdf | 185K | 2016-Sep-11 17:08 |
CV_TURKISH_194.pdf | 192K | 2016-Sep-11 17:09 |
CV_TURKISH_23.pdf | 192K | 2016-Sep-11 17:09 |
5 AB GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI [Uyumluluk Modu]_17.pdf | 204K | 2016-Sep-11 17:08 |
15 virulerin tanısı_102.pdf | 205K | 2016-Sep-11 17:08 |
11Besinleri Saklama yönt mikrobiyal sayı [Uyumluluk Modu]_77.pdf | 227K | 2016-Sep-11 17:08 |
6 Besin Zehirlenmeleri_185.pdf | 233K | 2016-Sep-11 17:08 |
15 rickettsia (2) [Uyumluluk Modu]_135.pdf | 251K | 2016-Sep-11 17:08 |
10suyla bulaşan inf_76.pdf | 254K | 2016-Sep-11 17:08 |
14Salmonella SHİGELLA [Uyumluluk Modu]_79.pdf | 267K | 2016-Sep-11 17:08 |
9 Introduction to Pathogenic Bacteriology [Uyumluluk Modu]_192.pdf | 300K | 2016-Sep-11 17:08 |
9 Introduction to Pathogenic Bacteriology [Uyumluluk Modu]_50.pdf | 300K | 2016-Sep-11 17:08 |
11 HPLC_125.pdf | 395K | 2016-Sep-11 17:08 |
11 HPLC_97.pdf | 395K | 2016-Sep-11 17:08 |
12 süt işletmelerinde [Uyumluluk Modu]_9.pdf | 414K | 2016-Sep-11 17:08 |
18 Botulismus Zehirlenmeleri [Uyumluluk Modu]_143.pdf | 442K | 2016-Sep-11 17:08 |
18 Botulismus Zehirlenmeleri [Uyumluluk Modu]_83.pdf | 442K | 2016-Sep-11 17:08 |
18 Botulismus Zehirlenmeleri [Uyumluluk Modu]_84.pdf | 442K | 2016-Sep-11 17:08 |
7 balık ve balıkcılık urunlerin_95.pdf | 495K | 2016-Sep-11 17:08 |
1-microbiology histroy [Uyumluluk Modu]_122.pdf | 507K | 2016-Sep-11 17:08 |
1-microbiology histroy [Uyumluluk Modu]_46.pdf | 507K | 2016-Sep-11 17:08 |
3İndikatör- çapraz bulaşma_71.pdf | 528K | 2016-Sep-11 17:08 |
5food microbiology lecture 5 [Uyumluluk Modu]_108.pdf | 548K | 2016-Sep-11 17:08 |
24 Measles, Mumps &Rubella [Uyumluluk Modu]_159.pdf | 588K | 2016-Sep-11 17:08 |
24 Measles, Mumps &Rubella [Uyumluluk Modu]_59.pdf | 588K | 2016-Sep-11 17:08 |
29 intoksikasyon [Uyumluluk Modu]_170.pdf | 610K | 2016-Sep-11 17:08 |
29 intoksikasyon [Uyumluluk Modu]_90.pdf | 610K | 2016-Sep-11 17:08 |
1FOOD MICROBIOLOGY ıntro [Uyumluluk Modu]_103.pdf | 613K | 2016-Sep-11 17:08 |
1FOOD MICROBIOLOGY ıntro [Uyumluluk Modu]_104.pdf | 613K | 2016-Sep-11 17:08 |
21Yersinia [Uyumluluk Modu]_155.pdf | 614K | 2016-Sep-11 17:08 |
32 The Complement system [Uyumluluk Modu]_176.pdf | 632K | 2016-Sep-11 17:08 |
32 The Complement system [Uyumluluk Modu]_63.pdf | 632K | 2016-Sep-11 17:08 |
4 Saglikli Gida [Uyumluluk Modu]_16.pdf | 645K | 2016-Sep-11 17:08 |
4 kursun2_178.pdf | 725K | 2016-Sep-11 17:08 |
14 probiyotik [Uyumluluk Modu]_11.pdf | 732K | 2016-Sep-11 17:08 |
4Biyojen aminler_181.pdf | 782K | 2016-Sep-11 17:08 |
4Biyojen aminler_72.pdf | 782K | 2016-Sep-11 17:08 |
24 antijenler [Uyumluluk Modu]_158.pdf | 807K | 2016-Sep-11 17:08 |
11Brucellosis [Uyumluluk Modu]_111.pdf | 817K | 2016-Sep-11 17:08 |
9Staphylococci [Uyumluluk Modu]_110.pdf | 829K | 2016-Sep-11 17:09 |
2 pratice [Uyumluluk Modu]_150.pdf | 836K | 2016-Sep-11 17:08 |
2 pratice [Uyumluluk Modu]_65.pdf | 836K | 2016-Sep-11 17:08 |
17 mikotoksijenik küfler [Uyumluluk Modu]_12.pdf | 847K | 2016-Sep-11 17:08 |
29 HASTANE ENFEKSIYONU Nosokomial Enfeksiyon H [Uyumluluk Modu]_168.pdf | 862K | 2016-Sep-11 17:08 |
11 gram negative rod cocci [Uyumluluk Modu]_124.pdf | 876K | 2016-Sep-11 17:08 |
11 gram negative rod cocci [Uyumluluk Modu]_52.pdf | 876K | 2016-Sep-11 17:08 |
15 ET ve Et ürünleri [Uyumluluk Modu]_13.pdf | 907K | 2016-Sep-11 17:08 |
1 gıda güvenliği [Uyumluluk Modu]_14.pdf | 931K | 2016-Sep-11 17:08 |
3Indicators-in-Food-Microbiology [Uyumluluk Modu]_106.pdf | 945K | 2016-Sep-11 17:08 |
2BESINSANITASYONU_70.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
2BESINSANITASYONU_172.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
3gidakatkimaddeleri_177.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
3gidakatkimaddeleri_92.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
14Clostrdia [Uyumluluk Modu]_114.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
5 Biyojen aminler [Uyumluluk Modu]_4.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
14 su analizi_101.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
14 su analizi_133.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
18 Blastomycosis [Uyumluluk Modu]_142.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
18 Blastomycosis [Uyumluluk Modu]_56.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
10 su analizi [Uyumluluk Modu]_22.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
7 antimicrobial test [Uyumluluk Modu]_186.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
7 antimicrobial test [Uyumluluk Modu]_49.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
28 Antibodies [Uyumluluk Modu]_166.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
28 Antibodies [Uyumluluk Modu]_61.pdf | 1M | 2016-Sep-11 17:08 |
8 peynirde gıda guvenligi [Uyumluluk Modu]_19.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
9Tahıl ve ürünleri [Uyumluluk Modu]_75.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:09 |
9 ANAEROPLAR 1 [Uyumluluk Modu]_190.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
9 ANAEROPLAR [Uyumluluk Modu]_191.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
12 dna dizi analizi yöntemleri_98.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
12 dna dizi analizi yöntemleri_100.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
16EHEC [Uyumluluk Modu]_81.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
16EHEC [Uyumluluk Modu]_138.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
22Mycotoxins [Uyumluluk Modu]_116.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
13 Et,tavuk, bal¦-k [Uyumluluk Modu]_10.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
22HEPATİT A ve E VİRUSLARI [Uyumluluk Modu]_87.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
21Toxoplasmagondiigiardia [Uyumluluk Modu]_117.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
21Toxoplasmagondiigiardia [Uyumluluk Modu]_118.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
13 kolonkromatografisi_130.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
13 kolonkromatografisi_99.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
3 practice [Uyumluluk Modu]_174.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
3 practice [Uyumluluk Modu]_66.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
4 endüstriyel mikrobiyoloji_3.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
21 Morphology and physiology of viruses [Uyumluluk Modu]_153.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
21 Morphology and physiology of viruses [Uyumluluk Modu]_58.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
2GIDA GÜVENLİĞİ_91.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
29 Immunogen, antigen, epitope, hapten [Uyumluluk Modu]_169.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
29 Immunogen, antigen, epitope, hapten [Uyumluluk Modu]_62.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
10 metabolomik [Uyumluluk Modu]_7.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
5 metabolomik [Uyumluluk Modu]_183.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
5 metabolomik [Uyumluluk Modu]_93.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
20 Opportunistic Mycoses [Uyumluluk Modu]_151.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
11 MAYALAR [Uyumluluk Modu]_126.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
11 MAYALAR [Uyumluluk Modu]_32.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
2 general micro [Uyumluluk Modu]_149.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
2 general micro [Uyumluluk Modu]_47.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
16Fungi [Uyumluluk Modu]_139.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
16Fungi [Uyumluluk Modu]_55.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
2 gıda ve temel işlemler [Uyumluluk Modu]_20.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
23probiyotic [Uyumluluk Modu]_115.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
9 meyve suları ve konsatrlerinin analizi_96.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
1gıda mikrobiyoloji giriş_69.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
14 The Anaerobes_134.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
14 The Anaerobes_54.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
12gida zehirlenmeleri [Uyumluluk Modu]_129.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
12gida zehirlenmeleri [Uyumluluk Modu]_78.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
7SÜt ve ürünleri_74.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
8 konservelerin mikrobiyolojisi_188.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
6 Genel Laboratuvar güvenliği [Uyumluluk Modu]_21.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
23 antikorlar [Uyumluluk Modu]_156.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
3 TARLADAN ÇATALA GIDA GÜVENLİĞİ UZMANI EĞİTİM PROGRAMI [Uyumluluk Modu]_15.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
13 Diğer Fırsatçı Mantar İnfeksiyonları ve antifungaller [Uyumluluk Modu]_33.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
19 Dimorphic Fungi [Uyumluluk Modu]_144.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
19 Dimorphic Fungi [Uyumluluk Modu]_57.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
19Campylobacter [Uyumluluk Modu]_146.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
19Campylobacter [Uyumluluk Modu]_85.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
17 Superficial and Cutaneous Mycoses [Uyumluluk Modu]_140.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
5protein analizinde westerblot elıza_94.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
8 antimicrobial therapy [Uyumluluk Modu]_187.pdf | 2M | 2016-Sep-11 17:08 |
12 Dermatofitler [Uyumluluk Modu]_127.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
19Cryptosporidium cyclosporum trichinella [Uyumluluk Modu]_120.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
6introductionhaccpCleaning-and-Disinfectio [Uyumluluk Modu]_109.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
6 gram pozitif BAKTERİLER [Uyumluluk Modu]_29.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
6 Besinlerin fermentasyonu [Uyumluluk Modu]_5.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
12 LegionellaBordetellaHaemophilus2009 [Uyumluluk Modu]_128.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
12 LegionellaBordetellaHaemophilus2009 [Uyumluluk Modu]_53.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
4food microbiology lecture 4 [Uyumluluk Modu]_107.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
ınfluenza_67.pptx | 3M | 2016-Sep-11 17:09 |
4 Sterilizasyon Dezenfeksiyon ve Antisepsi el yıkama [Uyumluluk Modu]_37.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
4 strelization and disinfection [Uyumluluk Modu]_180.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
4 strelization and disinfection [Uyumluluk Modu]_48.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
21-1ARTROPODLAR [Uyumluluk Modu]_154.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
28probiyotik [Uyumluluk Modu]_167.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
27Giardia crytosporidium [Uyumluluk Modu]_165.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
17 paramyxovırıdae ORTHOMYXOVIRIDAE [Uyumluluk Modu]_42.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
6 ekmek üretim tebligatı [Uyumluluk Modu]_18.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
1 practice [Uyumluluk Modu]_121.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
1 practice [Uyumluluk Modu]_64.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
1besiyerleri dersi_147.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
11 SU-ÜRÜNLERİNDE-GIDA-GÜVENLİĞİ [Uyumluluk Modu]_8.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
23gıda ile bulaşan virüsler 2 [Uyumluluk Modu]_88.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
1 mikrobiyolo giriş [Uyumluluk Modu]_1.pdf | 3M | 2016-Sep-11 17:08 |
3 culture methods [Uyumluluk Modu]_173.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
4 Sterilizasyon Dezenfeksiyon Antisepsi_179.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
4 Sterilizasyon Dezenfeksiyon Antisepsi_27.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
29 Molekuler ders [Uyumluluk Modu]_171.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
29 Molekuler ders [Uyumluluk Modu]_44.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
15 HEPATİTLER [Uyumluluk Modu]_35.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
13bacillus campy [Uyumluluk Modu]_112.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
13bacillus campy [Uyumluluk Modu]_113.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
10 mantarların sınıflandırlması yapısı ve çoğalması [Uyumluluk Modu]_31.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
10 mantarların sınıflandırlması yapısı ve çoğalması [Uyumluluk Modu]_43.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
25mikotoksinler [Uyumluluk Modu]_160.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
25mikotoksinler [Uyumluluk Modu]_89.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
3 endüstriyel mikrobiyoloji [Uyumluluk Modu]_2.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
5Besinlerin fermentasyonu_73.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
5Besinlerin fermentasyonu_184.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
17listeria bacillus cereus_141.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
17listeria bacillus cereus_82.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
20entemoeba [Uyumluluk Modu]_119.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
14 Virusların sınıflandırılması yapısı ve çoğalması [Uyumluluk Modu]_34.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
15brusella [Uyumluluk Modu]_80.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
15brusella [Uyumluluk Modu]_136.pdf | 4M | 2016-Sep-11 17:08 |
31 MHC (3)j [Uyumluluk Modu]_175.pdf | 5M | 2016-Sep-11 17:08 |
2 endüstriyel mikrobiyoloji [Uyumluluk Modu]_1.pdf | 5M | 2016-Sep-11 17:08 |
10 gram positive cocci rod [Uyumluluk Modu]_123.pdf | 5M | 2016-Sep-11 17:08 |
10 gram positive cocci rod [Uyumluluk Modu]_51.pdf | 5M | 2016-Sep-11 17:08 |
5 antibiyotikler [Uyumluluk Modu]_28.pdf | 5M | 2016-Sep-11 17:08 |
5 antibiyotikler [Uyumluluk Modu]_182.pdf | 5M | 2016-Sep-11 17:08 |
26 kompleman sistemi ve inflamasyon [Uyumluluk Modu]_162.pdf | 5M | 2016-Sep-11 17:08 |
26 kompleman sistemi ve inflamasyon otoantikorlar [Uyumluluk Modu]_161.pdf | 5M | 2016-Sep-11 17:08 |
26 kompleman sistemi ve inflamasyon otoantikorlar [Uyumluluk Modu]_41.pdf | 5M | 2016-Sep-11 17:08 |
HSV retroviridae_68.ppt | 5M | 2016-Sep-11 17:09 |
1 mikrobiyolojiye giriş,mikroorganizmaların yapısı ve sınıflandırılması [Uyumluluk Modu]_24.pdf | 5M | 2016-Sep-11 17:08 |
1MIKRO~1_148.PDF | 5M | 2016-Sep-11 17:08 |
26 Trypanosomiasis_163.pdf | 6M | 2016-Sep-11 17:08 |
26 Trypanosomiasis_60.pdf | 6M | 2016-Sep-11 17:08 |
2 Mikroorganizmaların Üreme Özellikleri ve Boyalar [Uyumluluk Modu]_25.pdf | 6M | 2016-Sep-11 17:08 |
2 Mikroorganizmaların Üreme Özellikleri ve Boyalar [Uyumluluk Modu]_39.pdf | 6M | 2016-Sep-11 17:08 |
3 MİKROORGANİZMALAR ARASINDAKİ İLİŞKİLER VE VİRULANS FAKTÖRLERİ [Uyumluluk Modu]_26.pdf | 6M | 2016-Sep-11 17:08 |
23 RNAVIRUSESsssss [Uyumluluk Modu]_157.pdf | 6M | 2016-Sep-11 17:08 |
21 Trematodlar , sestodlar ve sıtma [Uyumluluk Modu]_45.pdf | 6M | 2016-Sep-11 17:08 |
HSV retroviridae [Uyumluluk Modu]_195.pdf | 7M | 2016-Sep-11 17:09 |
16 HSV retroviridae [Uyumluluk Modu]_137.pdf | 7M | 2016-Sep-11 17:08 |
16 HSV retroviridae [Uyumluluk Modu]_36.pdf | 7M | 2016-Sep-11 17:08 |
16 HSV retroviridae [Uyumluluk Modu]_38.pdf | 7M | 2016-Sep-11 17:08 |
9-1Spiroket [Uyumluluk Modu]_193.pdf | 7M | 2016-Sep-11 17:08 |
9-1Spiroket [Uyumluluk Modu]_40.pdf | 7M | 2016-Sep-11 17:09 |
8 TBC ve tıbbi önemi olan gram negatif çomaklar [Uyumluluk Modu]_30.pdf | 7M | 2016-Sep-11 17:08 |
7-8 biyoteknoloji [Uyumluluk Modu] [Onarılmış]_6.pdf | 8M | 2016-Sep-11 17:08 |
19 protozoonlar_145.pdf | 8M | 2016-Sep-11 17:08 |
8Sebze ve meyvelerin bozulmas_189.pdf | 8M | 2016-Sep-11 17:08 |
13stafilokok legionella mycolplasma [Uyumluluk Modu]_132.pdf | 12M | 2016-Sep-11 17:08 |
13 Mycobacterium [Uyumluluk Modu]_131.pdf | 15M | 2016-Sep-11 17:08 |